Proč užívat koloidní minerály? Výživa mozku i těla jako takového

Koloidní minerály jsem začala užívat a mohu vřele doporučit. Následující zkušenosti Vám tady předávám:

Úžasné vlastnosti koloidního stříbra i zlata známe, proto chci upozornit na koloidní zinek, měď a hořčík.

Sám je beru už přes půl roku a pozoruji na sobě velké změny, koloidní zinek mi zvýšil imunitu a celkově mi zvedl odolnost celého těla, hlavně proti mikrobům.

Po koloidní mědi se mi zpět navrací pigmentace vlasů i chlupů, přestávám být šedivý. Kvalita vlasů se hodně zlepšila, přestaly se lámat a vypadávat. Také nevhodná pigmentace kůže se pomalu ztrácí, mizí nechtěné pupínky. Celkově je kůže vláčnější a není přecitlivělá. 

Hlavně bych chtěl upozornit na koloidní hořčík, který mě příjemně překvapil. Celkově se začalo uvolňovat napětí v těle a psychika se přepnula do klidového režimu, i když je před Vánocemi. Přestaly občasné bolesti svalů a kloubů, ustupuje únava a zvyšuje se mi energie v celém těle. Tyto pozitivní změny jsem začal vnímat už po týdnu užívání.

Doporučuji si přečíst všechny letáčky a vyzkoušet účinky na vlastním těle. Doporučuji trojkombinaci – koloidní zinek, měď a hořčík. Vzájemně se doplňují, berou se nejlépe večer a jeden za druhým bez přestávky. Vhodná kůra pro doplnění těchto nutných prvků do těla je 1x denně cca 20ml po dobu dvou měsíců. Je možné, že koloidního zinku a hořčíku bude potřeba více, protože je naše tělo spotřebovává neustále a jednou dvouměsíční kůrou se úplně nedoplní. Proto je vhodné zinek a hořčík brát i delší dobu než dva měsíce. U koloidní mědi doporučuji dodržovat kůry po půl roce, naše tělo jí nepotřebuje tolik jako ostatní prvky.

Koloidní minerály jsou úžasný dárek k vánocům pro naše seniory, když nevíme co jim koupit.

 A já dodávám, že je to vhodný dárek pro všechny lidi bez rozdílu věku. Rádi užíváme s dětmi a výsledky jsou překvapivě velmi dobré.

Pokud Vás zaujal některý z výrobků a chcete ho vyzkoušet, objednejte si ho na

stránkách homeolux

koloidní stříbro 

Potravinové doplňky a mozkové dysfunkce

Mozkové dysfunkce, které trápí řadu dospělých lidí i školáků, mají různé příčiny. Mezi ně patří i poruchy vznikající na neurofyziologickém podkladě, který souvisí se zdravotním stavem jedince a výživou mozku.

Hlavní roli hrají nenasycené mastné kyseliny. Mnohé klinické studie prokázaly, že užívání omega-3 a omega-6 nenasycených mastných kyselin ve správném poměru pomáhá se zlepšením koncentrace pozornosti, s opožděným vývojem řeči, s problémy při čtení a psaní a s obtížemi v chování (impulzivita, hyperaktivita, agresivita). Tyto potravinové doplňky fungují v době užívání, ale neodstraní další příčiny dysfunkcí jako malé množství neuronů či jejich výpadky, chybějící nervové spojení, psychickou či stresovou příčinu. Proto někomu pomohou a někomu ne.

Posílení centrální nervové soustavy doporučuji:

užívání omega -3,6,7,9 + vitamin D3 od NaturaMed Pharmaceuticals, zelené potraviny Green Ways – mladý ječmen i řasu Chlorellu, olej ze semen Sacha Inchi od Energy a mnohé další.

Pro vytvoření spojů či odstranění psychických příčin pak tréninky EEG biofeedback, homeopatii, jógové dýchání, biofeedback hry, psychowalkman.

Některé z doporučených služeb či potravinových doplňků naleznete a objednáte zde http://homeolux.webnode.cz/ (Green Ways, Energy, Homeopatie)

https://www.naturamed.cz/?trc_source=adwords&trc_campaign=Naturamed-Brand&gclid=Cj0KEQjw1JbPBRCr05aKy7HnmJsBEiQA4qPY-TpkgUkqcFFN8yelywXVUjKWeEdmFNnuG7rabrITHoUaApy58P8HAQ#!